Fat Moose

Fat Moose blev i 2010 grundlagt i Skandinavien af tre unge mænd, som alle delte passion og erfaring for tekstildesign samt ekstremsport. Dette resulterede i mærket Fat Moose, der specialiserer sig i tøj til udendørsaktiviteter til den moderne mand, hvilket gøres med trofasthed til traditionelt håndværk, moderne teknologi og lysten til eventyr.

Fat Mooses produkter er centraliseret omkring passion for eventyr og sport, hvilket nødvendiggør brugen af højkvalitetsmaterialer samt optimal åndbarhed. Fat Mooses produkter spænder bredt fra let, minimalistisk og moderigtigt overtøj ideelt til hverdagsbrug helt til udendørsjakken, der yder stor udholdenhed samt holdbarhed. Vi har hos Hansen & Nissen udvalgt de bedste produkter fra Fat Moose, så du let og overskueligt kan finde det produkt, som matcher dig og dit behov bedst. Hvis du ønsker yderligere vejledning, er du mere end velkommen til at kontakte os eller besøge vores fysiske butik i Horsens

Der er ingen produkter i denne kategori.
Om Hansen/Nissen

Hos Hansen / Nissen er det kundeservice, hvor kunden er i centrum, information om varen og kvalitet samt et stort udvalg i Business og casual mode der danner grundlag for vores onlineshop og vores fysiske butik i Horsens. Vi har et bredt sortiment af danske og internationale brands på lager.

HANSEN / NISSEN er E-mærke certificeret

Brug for hjælp? (+45) 75 62 38 44 eller mail@hansenognissen.dk

Du kan kontakte os pr. telefon indenfor vores åbningstid i butikken. Mail besvares indenfor 4 timer i hverdagen.

Besøg vores fysiske butik – ÅBNINGSTIDER
Mandag – torsdag 10.00 - 17.30
Fredag 10.00 - 18.00
Lørdag 10.00 - 14.00

© Hansen/Nissen, Søndergade 1, 8700 Horsens. Developed by CodeOptimus

Handelsbetingelser